Toimitusehdot

Leipurin Putiikki

Tuotteet:
Toimitusehdot koskevat Leipurin Putiikin verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita.
Tuotteet löytyvät osoitteesta www.leipurinputiikki.fi.
Tilaajan ikä:
Vain 18-vuotta täyttäneillä on oikeus tilata verkkokaupan tuotteita.
Jos olet alaikäinen, pyydä vanhempiasi hoitamaan tilaus puolestasi.
Tilausvahvistus:
Vastaanotettuamme tilauksen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista tilausvahvistuksen oikeellisuus, tuotteet toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisesti. Meidät tavoittaa puhelimitse puh. 0400 417947.
Maksutavat ja maksuehdot:
Maksuehdot
Verkkomaksut:
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille.
Käteismaksu:
Tuotteet voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla noudettaessa tuotteet Leipurin Putiikin myymälästä.
Toimitusaika:
Toimitamme pakettitilauksen 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta, kirjelähetykset toimitamme pääsääntöisesti 4-5 arkipäivän kuluessa.
Toimitusajan mahdollisesti muuttuessa ilmoitamme siitä asiakkaalle, jolloin hänellä on oikeus peruuttaa tilaus.
Kakkukuvan omalla kuvalla toimitusaika voidaan sopia erikseen kuvan tarpeen mukaan.
Toimitus:
Tuotteiden toimitus tapahtuu pääsääntöisesti Postin tai matkahuollon kautta. Suuret ja painavimmat tavarat toimitetaan Matkahuollon kautta, matkahuollon kautta saat myös toimituksen R-kioskille K-markettiiin noudettavaksi. Muut toimitustavat sopimuksen mukaan. Emme toimita verkkokaupan kautta tilattuja tuotteita ulkomaille.
Vastaamme kuluista jos tuotteet katoavat tai vahingoittuvat lähetyksen aikana. Tästä sinun tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme numeroon 0400 417 947. Asiakas voi myös noutaa verkkokaupasta tilaamansa tuotteet myymälästämme Lapualta. Ilmoitamme tuotteiden valmistumisesta puhelimitse. Tässä tapauksessa tilaukseen ei lisätä toimituskuluja.
Toimituskulut:
Toimituskulut kakkukuville 5,00 € (Alle 23cm kuvat), toimitetaan 2.luokan kirjeenä. Normaalit toimituskulut postin paketille ovat 7,90euro, toimituskulut Matkahuollon kautta 6,70 euro.
Toimituskulut ovelle-pakettina ovat 13,00€. Toimituskulut näkyvät tilauksen loppusumman yhteydessä.
Palautukset:
Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuotteen. Ota aina yhteyttä ennen palautusta asiakaspalveluumme numeroon 0400 417 947. Palautuksista veloitamme asiakkaalta palautuksesta aiheutuvan kulun.
Liitä mukaan pakkauksen mukana tullut lähetysluettelo sekä tilinumerosi.
Vaihto-oikeus koskee ainostaan viallisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske elintarvike-tuotteita.
Palautettavien/vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan.
Palautamme kauppahinnan toimituskuluineen 14 vrk:n kuluessa tuotteiden takaisin saapumisesta, jos tuotteilla on edellä mainittu palautusoikeus. Ennakkolähetyksiä emme lunasta.
HUOM! Elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! Asiakkaan ohjeiden mukaan valmistetut tai muunnellut tuotteet voi palauttaa vain jos ne eivät vastaa asiakkaan tilausta / tilausvahvistusta. Kuluttajasuojalaki 6 luku ( 15.12.2000/1072, 16§ ).
Reklamaatiot:
Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai olet saanut väärän tuotteen pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 0400 417 947.
Verkkokaupan vastuu ja oikeudet:
Leipurin Putiikki ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä vahingoista.
Leipurin Putiikki ei vastaa siitä jos tilaustanne ei ole jostain syystä vastaanotettu ja sen vuoksi pystytty toimittamaan toimitusehtojen mukaisesti